infolinka: po-pá 7:30-20:00 +420 555 440 413
Ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech
  
Kategorie zboží
Certifikát
  • Získali jsme díky spokojenosti prestižní certifikát Ověřeno zákazníky
Heureka - ověreno zákazníky
Novinky emailem
  • Přihlaste se k odběru novinek emailem
Informace
Kontakt

Telefon: +420 555 440 413
E-mail:

Podrobnější kontaktní informace

Odkazy

banaby - dětský nábytek

Proč nakupovat u nás?

  • Specializujeme se jen na dětský nábytek a produkty pro děti.
  • Vše co nabízíme bylo vyrobeno pro děti. Naše produkty jsou tedy bezpečné.
  • Nechceme být další "tuctový" internetový obchod s nábytkem. Naším cílem je velký výběr zboží pro děti.
  • Jsme na trhu 10 let. Víme tedy, co je kvalitní nábytek pro děti.
  • Naše služby už využily desítky tisíc zákazníků. A důkazem toho, že to co děláme, děláme dobře, jsou jejich ohlasy.


Nezávislé hodnocení našeho obchodu zákazníky na Heureka.cz

    celkové hodnocení
    dodací lhůta
    přehlednost internetového obchodu
    kvalita komunikace


Recenze zákazníků za posledních 60dnů.
Přidáno: 16.01.2019    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Skvele zabaleno, jasny jednoduchy navod
Přidáno: 16.01.2019    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Výborný nákup, hezký nábytek pro dítě a šel dobře smontovat.

+ Velmi rychlé dodání Zboží je moc pěkné Dobrá cena

Přidáno: 15.01.2019    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Super, spokojenost!

+ Rychlost, kvalita

Přidáno: 02.01.2019    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zbozi mi nedorazilo
Přidáno: 26.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé dodání, spolehlivost

- nic

Přidáno: 26.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Není co dodat super
Přidáno: 21.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Spokojenost se vším
Přidáno: 19.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé dodání

Přidáno: 13.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: nakupovala jsem poprvé zatím dobré
Přidáno: 12.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Krasna kvalitni kuchynka Velmi rychle vyrizeni objednavky,zbozi melo byt skladem do 14ti dnu a prislo mnohem drive a navic s dareckem Vyborna komunikace

Přidáno: 12.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zboží jsem objednala 21.11., dnes je 12.12.a zboží zatím nedorazilo. Prý se čeká na dodavatele. U položky matrace sice bylo napsáno, že je u dodavatele, ale nebylo tam, že na to budu čekat tak dlouho.
Přidáno: 10.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: vše OK.
Přidáno: 08.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Vše v naprostém pořádku , zboží super zabaleno a krásné
Přidáno: 03.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: cekame na dodani komody
Přidáno: 01.12.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé vyřízení i dodání

Přidáno: 27.11.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: S obchodem jsem velice spokojena, objednavala jsem zde jiz nekolikrat. Pani i po tel. je velice prijemna a ochotna. Zbozi vzdy dorazilo rychle a je kvalitni!

+ Zde jsem objednavala jiz nekolikrat,vzdy bylo super jednani s pani i na tel.. Zbozi bylo doruceno rychle a je kvalitni.

Přidáno: 25.11.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Naprosto bezproblémový proces

Přidáno: 25.11.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

- Nešlo platit kartou.

Přidáno: 23.11.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Obchod mohu všem doporučit

+ Přehlednost, popis, cena zboží v obchodě, rychlost dodání o žádné nevím



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.