infolinka: po-pá 7:30-20:00 +420 555 440 413
Ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech
  
Kategorie zboží
Certifikát
  • Získali jsme díky spokojenosti prestižní certifikát Ověřeno zákazníky
Heureka - ověreno zákazníky
Novinky emailem
  • Přihlaste se k odběru novinek emailem
Informace
Kontakt

Telefon: +420 555 440 413
E-mail:

Podrobnější kontaktní informace

Odkazy

banaby - dětský nábytek

Proč nakupovat u nás?

  • Specializujeme se jen na dětský nábytek a produkty pro děti.
  • Vše co nabízíme bylo vyrobeno pro děti. Naše produkty jsou tedy bezpečné.
  • Nechceme být další "tuctový" internetový obchod s nábytkem. Naším cílem je velký výběr zboží pro děti.
  • Jsme na trhu 7 let. Víme tedy, co je kvalitní nábytek pro děti.
  • Naše služby už využily desítky tisíc zákazníků. A důkazem toho, že to co děláme, děláme dobře, jsou jejich ohlasy.


Nezávislé hodnocení našeho obchodu zákazníky na Heureka.cz

    celkové hodnocení
    dodací lhůta
    přehlednost internetového obchodu
    kvalita komunikace


Recenze zákazníků za posledních 60dnů.
Přidáno: 18.09.2017    Zákazník: Nikol R.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zatím u tohohle nákupu, nemám žádné výhrady,ale opravdu jen spokojenost..Pokud je zboží skladem je to za chvilku doma..Pokud není skladem ,tak dodací lhůta 14 dní, což není žádná hrůza..Obchod se opravdu snaží vyhovět, a po celý čas přichází emailem informace, co se týče objednaneho zboží, takze určitě budu doporučovat tento eshop..

+ Krásné zboží a příjemný obchod

Přidáno: 02.09.2017    Zákazník: petula
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Všechno zboží dorazilo v pořádku a bez vad a až na jednu výjimku vše odpovídalo obrázkům na eshopu. Jediné co neodpovídalo byla barva jednoho prostěradla, ale to je drobnost..... a ještě info o praní a sušení v sušičce je uvedené jinak na obalu a jinak na samotném prostěradle a potahu matrace....

+ zboží mělo být skladem do 3 týdnů a do 3 týdnů jsem měla vše doma, takže spokojenost komunikace - dvakrát informovali emailem, že se na objednávce pracuje, poté že se chystá k expedici a nakonec, že zboží odeslali, mimo to ještě volala paní, že nemají skladem výrobek přesně který jsem chtěla ale že mají téměř stejný za stejnou cenu a jestli to chci vyměnit nebo počkat, protože vše ostatní už měli nachystané

- jen drobnosti - viz. komentář

Přidáno: 02.09.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ nákup z pohodlí domova.

Přidáno: 01.09.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ velký sortiment zboží

Přidáno: 29.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Celkově jsem spokojena. Postýlka i matrace v pořádku. Nemám co vytknout.

+ velký výběr

- nevím o žádné

Přidáno: 27.08.2017    Zákazník: Eliška
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: přehlední sortiment zboží dobrá cena kvalitní výrobek doporučuji
Přidáno: 24.08.2017    Zákazník: Veronika
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlá dodávka

Přidáno: 21.08.2017    Zákazník: Petra
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ celkova spokojenost. Velmi pekne zbozi. Rychlost dodani, bezproblemova komunikace

Přidáno: 20.08.2017    Zákazník: Lenka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Objednala jsem uz treti postel z tohoto obchodu a velika spokojenost.
Přidáno: 17.08.2017    Zákazník: Lada
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé dodání zboží

- filtrování produktů na stránkách obchodu je trochu nepřehledné, uvítala bych filtrování podle ceny

Přidáno: 14.08.2017    Zákazník: Gabina
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlé dodání zboží,komunikace s prodejcem perfektní a jsem s kobercem naprosto spokojená je nádherný a kvalita výborná.Můžu doporučit.
Přidáno: 11.08.2017    Zákazník: Radka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Postel pro syna nedorazila komplet, chyběly šroubky, zřejmě chyběly i nějaké laťky z pevného roštu, ale to z návodu, který je taky odfláklý jako celá postel, nejde moc poznat. Matrace zdarma je kus uřízlého molitanu, obal na matraci se totálně rozpadl po prvním praní. Celkově postel hodnotím jako polský šunt.
Přidáno: 07.08.2017    Zákazník: berglis
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Nevím,čí to byla chyba,že zboží přišlo se spožděním.Prý byla na zboží strhnutá nálepka.Člověk musí volat,aby se dozvěděl,kde je jeho zásilka.
Přidáno: 07.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé doručení

Přidáno: 05.08.2017    Zákazník: Jarda
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zboží dorazilo v pořádku a včas...
Přidáno: 04.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlost,spolehlivost

Přidáno: 30.07.2017    Zákazník: ivet
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: celkově spokojenost, bleskové odeslání zboží